
اینترنت اشیا شبکه ای از اشیا را توصیف میکند که با استفاده از سنسورها، نرم افزارها و سایر فناوری ها به منظور اتصال و تبادل داده با سایر دستگاه ها و سیستم ها از طریق اینترنت تعبیه شده .این دستگاه ها امروزه بیش 10 میلیارد میباشند که تخمین زده میشود این تعداد تا سال 2025 به عدد بیش از 22 میلیارد برسد .
در چند سال اخیر اینترنت اشیا به یکی از مهم ترین فناوری های قرن 21 تبدیل شده. امروزه میتوانیم اشیا روزمره مانند چراغ ، کولر ، ترسموتات ، در و هزاران شی دیگر را از طریق دستگاه ها تعبیه شده به اینترنت متصل کنیم و یک ارتباط یکپارچه و هوشمند را بین این اشیا داشته باشیم .
داده ها دریافتی از این دستگاه ها در یک فضای ابری جمع آوری میشود که سیستم های دیجیتال این داده هارا مورد برسی قرار میدهند و با استفاده از الگوریتم هایی دستوری را به اشیای مورد نظر ارسال میکنند .
این تکنولوژی برای مدت طولانی است که وجود دارد پیشرفت های زیادی داشته و از فناوری های مختلفی نیز استفاده شده است .
سنسورهای استفاده شده در این تکنولوژی بسیار کم هزینه هستند و این مزیتی شده تا تولید کنندگان را مشتاق به انجام استفاده کردن از پروتکل های مختلف و انتقال سریع داده ها به فضای ابری کند، با توجه به پیشرفت در یادگیری ماشینی داده های جمع آوری شده در فضای ابری بسیار سریع تر و آسان تر منتقل میشود و این باعث دسترسی آسان تر افراد به این سیستم میشود.
با حضور انواع حسگر و عملگرها در خانه می توانید تمام تجهیزات خانه را هوشمند کنید و دستورات مورد علاقه خود را در زمان مناسب بصورت اتوماتیک ارسال کنید مثلا آبیاری گلها هر سه روز یکبار به مدت 5 دقیقه یا تنظیم دمای اتاق بصورت اتوماتیک در زمان حضور و عدم حضور شما، یا روشن و خاموش شدن روشنایی در حضور و عدم حضور شما فعالسازی سیستم های امنیتی با توجه به تعداد افراد در خانه یا عدم حضور کامل خانواده، ارسال هشدار های امنیتی به کاربران خانه مورد نظر در هر جای دنیا، بازگشای درب ورودی در زمانی که شما به خانه نزدیک می شوید، خاموش شدن اتوماتیک سیستم امنیتی و روشن شدن ورودی خانه در بدو ورود شما به خانه، تنظیم میزان نور خانه با کم یا زیاد شدن نور یا باز و بستن پرده، بستن پرده هنگام تابش شدید آفتاب درون خانه یا بلعکس، ارائه لیست خرید با توجه به موجودی یخچال برای شما یا سوپرمارکت های آنلاین، جاروبرقی هوشمند به صورت زمان بندی شده یا دستی از راه دور و نزدیک و بی نهایت آپشن های متنوع که روز به روز در حال افزایش است که همگی قابلیت شخصی سازی دارند.
با حضور فضای ابری و فناوری های وابسه به آن مانند تجزبه تحلیل و ماشین لرنینگ صنایع میتوانند به یک نوآوری جدید اتوماسیون دست یابند و مدل های تجاری جدیدی را ایجاد کنند .
با توجه به گسترش اینترنت اشیا در بازار ها , شرکت ها میتوانند با سرمایه گذاری در این حوزه ارزش تجاری فوقالعاده ای به دست آروند , به دلیل :
داده هایی که ز اینترنت اشیا دریافت میکنند کمک میکند تا مدیریت بهتری انجام دهند
اتصال سریع , آسان و یکپارچه کسب کار کار شما به اینترنت برای رسیدن به ارزشی بالاتر در وسعت بیشتر
برنامه های هوشمند اینترنت اشیا برنامه هایی تحت عنوان سرویس SaaS هستند .
این برنامه ها میتوانند اطلاعاتی که از سنسور ها دریافت میکنند به کاربران نمایش دهند تا بتوانند مدیریت بهتری داشته باشند .
برنامه های کابردی اینترنت اشیا برای تجزیه و تحلیل داده های که از حسگر ها دریافت میکند از الگوریتم های ماشین لرنینگ نیز استفاده میکند . با استفاده از این برنامه ها میتوان هشدارهای مربوطه، شاخص های عملکرد زمان استفاده شده از اشیا و سایر اطلاعات را مشاهده کرد. همچنین با استفاده از این الگوریتم های ماشین لرنینگ به صورت اتوماتیک جلوی برخی از خرابی های ممکن را بگیرند .
با برنامه های کاربردی اینترنت اشیا که مبتنی بر فضای ابری هستند، این اجازه را میدهند تا کاربران تجاری فرایند های مرتبط به زنجیره تامین، خدمات مشتری، منابع انسانی و خدمات مالی را بهبود ببخشند تا نیازی به بازسازی کلی فرایند تجاری نباشد.
به کمک اینترنت اشیا برنامه ها و دستگاه های مختلف می توانند از طریق اتصال اینترنت با یکدیگر و حتی انسان تعامل و صحبت کنند. در این مقاله به این سوال پاسخ می دهیم که اصولا “اینترنت اشیا چیست ؟” و کاربرد و جایگاه آن در محصولات نوین خانه هوشمند چیست؟
قیمت های رقابتی
هدیه خرید
ضمانت بازگشت وجه
مشاوره رایگان
تحویل فوری
ضمانت اصالت کالا
تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت خانه هوشمند آکو می باشد .